concurs - cel mai bun azil din romania

Buna. Zona de afaceri legată de ingrijirea vârstnicilor din România este abia la inceput.

Noi credem că în urmatorii 3-5 ani numarul centrelor de îngrijire se va dubla.

Deja știm că publicul folosește Google sau alte motoare de căutare pentru a căuta un centru de îngrijire din apropiere. Această pagină este dedicată 100% îngrijirii vârstnicilor din centrele de îngrijire.

Ce legătură are asta cu concursul?

O dată cu creșterea numărului de centre de îngrijire competiția va fi direct proporțională.

Concursul nostru însă este unul constructiv, chiar benefic acestui segment nou de afaceri. Este menit să accelereze ritmul în care standardele de îngrijire cresc în România.

Noi oferim publicitate gratuit centrelor de îngrijire. Ele trebuie doar să își listeze centrul de îngrijire pe site-ul nostru.

Click aici pentru a adăuga gratuit un centru de îngrijire pe site-ul nostru (trebuie să fii inregistrat). Avem peste 100 de vizitatori în fiecare zi. Și suntem abia la început.

Mai punem la dispoziție un sistem de vot care acordă o notă finală. Această notă finală este media a 12 domenii ce trebuiesc votate. Aceste 12 domenii sunt:

Facilități
Standarde per total
Îngrijire
Curățenie
Tratați cu demnitate și respect
Mâncare și băuturi
Angajați
Activități
Conducerea
Securitatea rezidenților
Camerele
Raport calitate/preț

Scorul final este între 0 și 10 (în dreptul fiecărui centru de îngrijire) și va fi un ghid pentru public. Nu trebuie să fie factorul decisiv, dar părerile celor ce votează vor fi probabil luate în seamă.

Câștigătorii pe anul 2018 vor fi publicați în data de 14 Ianuarie 2019.

Vom publica cu regularitate informații utile care sperăm să ajute publicul, personalul calificat și conducerea acestor centre de îngrijire.

Află mai multe detalii despre concurs si regulament -> click aici

Concurs centre de îngrijire (detalii)
Etichetat pe: