Despre noi

Îmi pare bine. Mă numesc Attila Szelei. În ultimii 8 ani am fost implicat în conducerea centrelor de îngrijire al vârstnicilor din Marea Britanie.

Prin intermediul acestei pagini vreau sa ofer 3 lucruri:

a) o modalitate prin care publicul poate accesa o listă cu centre de îngrijire 

b) o modalitate prin care publicul poate alege cel mai potrivit centru de îngrijire;

c) să îmi transfer bagajul de cunoștințe celor interesați;

Cred că oamenii merită să fie respectați și fericiți chiar dacă au trecut de o anumită vârstă. Cred în demnitate și drepturile omului la orice vârstă.

 De ce fac asta?

Am conștientizat necesitatea acută a unui loc care să ofere sfaturi și indicații referitoare la îngrijirea seniorilor din România.

Știu că centrele de îngrijire se vor înmulți de la an la an datorită cererii foarte mari.

1.000 de persoane caută lunar pe internet un centru de îngrijire în Romania! 

Unde vreau să ajung?

Am dorit să creez locul ideal pentru a vă ajuta să găsiți centrul de îngrijire potrivit pentru persoana dragă dumneavostră.

Doresc să cresc gradul de conştientizare privind standardele de ingrijire din România. Scopul meu este de a ridica aceste standarde prin crearea de articole, oferind instrucţiuni și instrumente pentru personalul care lucrează în căminele de bătrâni. Împreună putem face acest lucru. 

Colaborări

Dacă ai o temă interesantă despre care vrei să vorbești te rugăm să ne contactezi. Te vom ajuta să scrii un articol și il vom posta pe blog-ul nostru. 

Pentru orice alt fel de colaborări vă rog sa trimiteti un email la contact@ingrijire-seniori.ro

Listă centre de îngrijire din România

Doresc să creez o bază de date care să cuprindă toate centrele de îngrijire al vârstnicilor din România, clasificate pe județe. Această pagină web a fost optimizată recent pentru a putea incepe integrarea tutror centrelor din România. Tot ce trebuie să facă deținătorii de astfel de centre este sa își creeze un cont și să listeze centrul GRATUIT pe site-ul nostru. Dacă nu stiți cum, sau nu aveți timp ne puteți contacta AICI (vom lista noi centrul în numele dumneavoastră).

Am implementat un sistem de vot complex care va ajuta publicul în a lua o decizie cât se poate poate de corectă. Fiecare centru poate primi o notă bazată pe 12 criterii importante.

Aceste criterii stau la baza oricărui centru de îngrijire ce oferă servicii de calitate. 

 

Mai jos veți găsi o listă cu cei care au ajutat la înfiițarea acestui site. Le mulțumesc!