Căminul Villa Orchidea

 Centru de ingrijire Privat / / 872 vizualizari

Caminul Villa Orchidea este un centru rezidential pentru ingrijirea si asistenta persoanelor varstnice. Caminul este solutia ideala pentru acele persoane carora, din motive intemeiate, nu li se mai poate asigura la propriul domiciliu o calitate satisfacatoare a vietii, dar pentru care nu s-a pierdut speranta pentru o viata mai buna.
Centrul respecta inalte standarde europene de calitate in domeniul asistentei sociale si are menirea de a satisface nevoile persoanelor de varsta a treia, precum si asteptarile membrilor familiilor acestora.
Tratam cu respect si grija parintii sau bunicii dumneavoastra, in conditii de siguranta si cu maxim profesionalism, asa cum ne imaginam ca ar face-o in propria familie, in conditii ideale, fiecare dintre noi. Ne dorim sa recream atmosfera buna din interiorul familiei si sa oferim o buna calitate vietii, o stralucire anilor care vor veni.

Centrul este pozitionat in imediata apropiere a orasului Targoviste, intr-o zona naturala caracterizata de liniste si siguranta, cladirea fiind cuprinsa intr-un spatiu verde de circa 29.000 mp. Cadrul natural permite desfasurarea unor activitati in aer liber pentru beneficiarii nostri: plimbari, gradinarit, relaxare si recreere in spatiile amenajate afara, cu acces facilitat pentru toate persoanele, inclusiv pentru cele cu o mobilitate redusa. Intregul complex se caracterizeaza prin absenta barierelor arhitectonice, in cladire deplasarea intre etaje se face cu ajutorul liftului iar afara spatiile sunt amenajate astfel incat sa nu fie limitata libertatea de miscare si acces.
Centrul ofera in acest moment 50 de locuri, dispuse in camere cu doua, trei sau patru paturi. Alegerea unei camere se va face impreuna cu beneficiarul serviciilor noastre, scopul fiind acela de a-i oferi o inalta satisfactie, bazata pe compatibilizarea colegilor de camera in functie de interese comune si afinitati. Camerele sunt spatioase, iar mobilierul si utilitatile sunt perfect adaptate la nevoile beneficiarilor varstnici. De pilda, folosim numai paturi medicale electrice, omologate international.

Servicii

Fiecare camera are baie proprie si chiar mai mult de atat, un spatiu de legatura intre camera si baie, o ante-baie, dotata cu o chiuveta. Baile sunt utilate complet si corespunzator destinatiei lor, avand in dotare cabina de dus, wc, bideu si chiuveta. in cadrul caminului exista o baie speciala pentru persoane cu handicap, dotata cu o cada specifica, omologata in acest sens. Deasemenea, sunt prevazute:
· Cabinet medical;
· Sala de sport si recuperare;
· Sali de mese pentru fiecare etaj;
· Spatii comune de interactiune cu functii polivalente si cu suport pentru diverse activitati de socializare si ocupare a timpului liber;
· Capela;
· Bucatarie profesionala interna;
· Spalatorie profesionala interna;
· Garderoba;
· Magazii si depozite.

Caminul Villa Orchidea ofera urmatoarele servicii:
· Asistenta calificata si ingrijire permanenta 24h/24h, 7 zile pe saptamana;
· Asigurarea igienei si asistenta in indeplinirea activitatilor zilnice;
· Evaluare, monitorizare si reevaluare constanta si structurata a beneficiarilor din centru;
· Planificarea unei abordari si asistente individualizate, ce integreaza, totodata, informarea si consultarea familiei;
· Asistenta si supraveghere medicala: administrarea tratamentului;
· Fiziokinetoterapie; activitati de recuperare si reabilitare; masaj;
· Consiliere psihologica;
· Asistenta duhovniceasca;
· Pregatirea si servirea hranei. Alimentatia se bazeaza pe asigurarea unui meniu variat, echilibrat si in concordanta cu gusturile beneficiarilor. Meniul sintetizeaza elementele bucatariei traditionale si exigentele nutritionale specifice varstei a treia;
· Activitati recreative si socio-culturale; terapie ocupationala; cinema; biblioteca; abonamente la principalele cotidiane si reviste locale si nationale; celebrarea festiva a sarbatorilor, zilelor de nastere, zilelor onomastice; integrarea traditiilor romanesti in centru; excursii; activitati culturale si de interes public;
· Servicii de manichiura, pedichiura, frizerie si coafor;
· Curatenie zilnica; spalatorie; garderoba;
· Receptie; servicii postale; program de vizita flexibil, acces telefon, internet (skype, messenger etc) – toate acetstea avand scopul de a asigura o buna comunicare cu familia.

{{ reviewsOverall }} / 10 Scor (0 voturi)
Facilități0
Standarde per total0
Îngrijire0
Curățenie0
Tratați cu demnitate și respect0
Mâncare și băuturi0
Angajați0
Activități0
Conducerea0
Securitatea rezidenților0
Camerele0
Raport calitate/preț0
Ce spun oamenii.. Votează și tu
Ordonează după:

Fii primul care lasă o recenzie.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 10
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Arată mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Votează și tu

Termeni și condiții Îmi dau consimțământul ca am vizitat acest centru de îngrijire sau am avut rudenii care au locuit aici. Votul meu este unul sincer și reflectă experiența mea legată de acest azil. Nu sunt un competitor. Ne rezervăm dreptul de a verifica identitatea dumneavoastră cu deținătorul acestui azil pentru a confirma că sunteți o persoană reală.

 • Listing ID: 4941
 • Aer condiționat: Da
 • Televizor în cameră: Da
 • Internet în cameră: Da
 • Baie in cameră: Da
 • Grădină: Da
 • Parcare proprie: Nu știm
 • Capacitate: Nu știm exact
 • Spălătorie rufe proprie: Nu știm
 • Demență: Nu știm
 • Coafor/Frizerie: Nu știm
 • Piscină: Nu știm
 • Fizioterapie/Reflexoterapie: Nu știm exact
 • Abonament la ziare/reviste: Da
 • Activități: De două ori pe zi
 • Supraveghere video: Nu știm exact
 • Capelă: Nu știm
Detalii de contact

Strada Caramidari, nr. 19 Sat Valea Voievozilor Comuna Razvad Judetul DambovitaDâmbovița (+4) 0245.633138 info@caminulvillaorchidea.ro http://www.caminulvillaorchidea.ro/

Contact listing owner

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *