Rezidența Speranța

 Centru de ingrijire Privat / / 1813 views

Caminul de Batrani “Rezidenta Speranta” reprezinta un centru medical destinat persoanelor varstnice autosuficiente cat si nonautosuficiente care ofera cazare in regim hotelier de 4 stele si monitorizarea continuua a starii de sanatate .

Rezidenta Speranta este situata in comuna Mihail Kogalniceanu, la 20km de Constanta, iar in incinta comunei, amplasamentul este situat intr-o zona foarte linistita, fara surse de poluare, la aproximativ 300m de parcul comunei.

Stabilimentul dispune de 96 locuri de cazare in camere de 1, 2, 3 si 4 paturi, toate camerele avand bai proprii.

Stabilimentul are un program standardizat de primire a persoanelor varstnice care include o discutie preliminara cu potentialul ocupant al unui loc sau cu apartinatori ai acestor persoane. Este consultata fisa medicala a persoanelor care urmeaza sa fie rezidenti in stabiliment.

Stabilimentul dispune de spatii pentru socializare, sala de mese, posibilitatea de servire a mesei si la patul persoanelor cu deficiente motrii avansate, fiecare camera sispune de sistem de semnalizare a personalului medical si auxiliar in caz de nevoie, cablu tv, internet wireless.

{{ reviewsOverall }} / 10 Scor (0 voturi)
Facilități0
Standarde per total0
Îngrijire0
Curățenie0
Tratați cu demnitate și respect0
Mâncare și băuturi0
Angajați0
Activități0
Conducerea0
Securitatea rezidenților0
Camerele0
Raport calitate/preț0
Ce spun oamenii.. Votează și tu
Ordonează după:

Fii primul care lasă o recenzie.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 10
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Arată mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Votează și tu

Termeni și condiții Îmi dau consimțământul ca am vizitat acest centru de îngrijire sau am avut rudenii care au locuit aici. Votul meu este unul sincer și reflectă experiența mea legată de acest azil. Nu sunt un competitor. Ne rezervăm dreptul de a verifica identitatea dumneavoastră cu deținătorul acestui azil pentru a confirma că sunteți o persoană reală.

  • Listing ID: 1403
  • Televizor în cameră: Da
  • Internet în cameră: Da
  • Baie in cameră: Da
  • Grădină: Da
  • Capacitate: 96
  • Spălătorie rufe proprie: Da
Contact details

Strada Sperantei nr 1, Comuna Mihail Kogalniceanu Constanța,907195 0724 051 346, 0744 568 178, 0723 227 817 contact@rezidentasperanta.ro http://www.rezidentasperanta.ro

Contact listing owner