Rezidența Speranța

 Centru de ingrijire Privat / Publicat cu 2 ani în urmă / 311 vizualizari

Caminul de Batrani “Rezidenta Speranta” reprezinta un centru medical destinat persoanelor varstnice autosuficiente cat si nonautosuficiente care ofera cazare in regim hotelier de 4 stele si monitorizarea continuua a starii de sanatate .

Rezidenta Speranta este situata in comuna Mihail Kogalniceanu, la 20km de Constanta, iar in incinta comunei, amplasamentul este situat intr-o zona foarte linistita, fara surse de poluare, la aproximativ 300m de parcul comunei.

Stabilimentul dispune de 96 locuri de cazare in camere de 1, 2, 3 si 4 paturi, toate camerele avand bai proprii.

Stabilimentul are un program standardizat de primire a persoanelor varstnice care include o discutie preliminara cu potentialul ocupant al unui loc sau cu apartinatori ai acestor persoane. Este consultata fisa medicala a persoanelor care urmeaza sa fie rezidenti in stabiliment.

Stabilimentul dispune de spatii pentru socializare, sala de mese, posibilitatea de servire a mesei si la patul persoanelor cu deficiente motrii avansate, fiecare camera sispune de sistem de semnalizare a personalului medical si auxiliar in caz de nevoie, cablu tv, internet wireless.

  • Televizor în cameră: Da
  • Internet în cameră: Da
  • Baie in cameră: Da
  • Grădină: Da
  • Capacitate: 96
  • Spălătorie rufe proprie: Da
Detalii de contact

Strada Sperantei nr 1, Comuna Mihail Kogalniceanu Constanța,907195 0724 051 346, 0744 568 178, 0723 227 817 contact@rezidentasperanta.ro http://www.rezidentasperanta.ro

Contactaţi proprietarul listării