Câmin de bătrâni History

 Centru de ingrijire Privat / / 2024 vizualizari

1.900,00 RON

Rezidenţa History se situează la 40 de km de Tg.-Mureş, conceput într-un mediu natural de vis, îmbinând stilul retro cu armonia designului pretenţios, ideal pentru echilibrul psihic şi sufletesc al vârstnicilor.
Amplasamentul se află în apropierea râului Niraj, mai exact la Câmpul-Cetăţii, unde apa curată lasă în urma sa munţii vulcanici Gurghiu şi ajunge într-o zonă mai domoale, de vale. Natura diversificată joacă un rol important în relaxarea sufletului privitor, culminând prin dealuri dens împădurite.
Zece camere cu câte 2 paturi (sau cu 1 pat) stau la dispoziţia acelora care vor să devină locuitorii acestei rezidenţe. Căsuţele alăturate se înşiră într-o formă de potcoavă, fiecare având câte o terasă cu vederea spre parcul interior. Camerele au în structura lor câte o baie unde facilităţile moderne se îmbină cu elemente decorative antice. Amenajarea interiorului a fost făcută cu o minuţiozitate de excepţie, punându-se accent pe comfort şi calitate. Astfel, atât saltelele cât şi lenjeria de pat au fost confecţionate din materiale fine şi naturale pentru a garanta un somn relaxant. Interiorul camerelor redau o senzaţie de început de secol XX.: paturi, scaune, măsuţe din fier forjat, mobilă în stil antic, tablouri şi multe fotografii vechi.
Din punct de vedere architectural, echilibrul dintre spaţiu, formă şi culoare capătă o importanţă deosebită într-un cadru rustic care însă nu neglijează soluţiile moderne. Construcţia caselor fiind realizată pe un singur nivel, accesul nu este îngreunat de scări. Pentru servirea meselor dispunem de un restaurant stilat şi spaţios cu atmosferă retro dar cu o bucătărie utilată ultramodern, conform standardelor de calitate.
“Eşti ceea ce mănânci” zice un proverb vechi, aşadar bucatele bune te ţin, te readuc şi fac reclamă locului. Ne străduim să satisfacem şi cele mai rafinate exigenţe ale clienţilor noştri. Calitatea şi prospeţimea ingredientelor este garantată de personalul select şi atent al locaţiei.
Cameră de zi, bibliotecă, saună, sală de sport, loc amenajat pentru grill completează facilităţile deja enumerate.
Vizitaţi-ne şi nu veţi regreta! O să vedeţi un amplasament care îşi merită pe deplin cele 4 stele. Suntem printre acei puţini care cred că pozele şi descrierea nu pot să redea frumuseţea şi armonia realităţii.

Servicii

-cazarea în case cu 2 paturi sau 3 paturi,-asigurăm lenjerie de pat, confecţionată din materiale fine şi naturale cu schimb săptămânal (sau după nevoie);-servicii zilnice de curăţenie;-servicii de spălătorie pentru rezidenţi;-acces internet şi televizor (în fiecare cameră);-asigurarea serviciilor de curierat şi corespondenţă;-servicii de masă: trei mese principale pe zi cu mai multe feluri de mâncăruri calde şi două gustări în restaurantul rezidenţei. În cazul unei boli acute servirea mesei se va face, provizoriu, în cameră. La întocmirea meniurilor luăm în considerare dispoziţiile medicului de familie. –În caz de nevoie onorăm şi cerinţele vegetariene;supraveghere permanentă de 24 de ore;-apelarea serviciilor de ambulanţă în caz de urgenţă, înştiinţarea rudelor sau a persoanelor numite in contract, bibiliotecă, activităţi de socializare (diferite jocuri cu –cărţi, şah, backgammon). -organizarea periodică a unor expoziţii de pictură, fotografii sau serate muzicale;-sărbătorirea comună a evenimentelor importante precum: zile de naştere, zile onomastice, paşte, crăciun etc.

{{ reviewsOverall }} / 10 Scor (1 vot)
Facilități10
Standarde per total10
Îngrijire10
Curățenie10
Tratați cu demnitate și respect10
Mâncare și băuturi10
Angajați10
Activități10
Conducerea10
Securitatea rezidenților10
Camerele10
Raport calitate/preț10
Ce spun oamenii.. Votează și tu
Ordonează după:

Fii primul care lasă o recenzie.

User Avatar User Avatar
Verified
/ 10
{{{review.rating_comment | nl2br}}}

Arată mai multe
{{ pageNumber+1 }}
Votează și tu

Termeni și condiții Îmi dau consimțământul ca am vizitat acest centru de îngrijire sau am avut rudenii care au locuit aici. Votul meu este unul sincer și reflectă experiența mea legată de acest azil. Nu sunt un competitor. Ne rezervăm dreptul de a verifica identitatea dumneavoastră cu deținătorul acestui azil pentru a confirma că sunteți o persoană reală.

 • Listing ID: 2192
 • Televizor în cameră: Da
 • Internet în cameră: Da
 • Baie in cameră: Da
 • Grădină: Da
 • Parcare proprie: Da
 • Capacitate: 32
 • Spălătorie rufe proprie: Da
 • Demență: Da
 • Coafor/Frizerie: Nu
 • Piscină: Nu
 • Fizioterapie/Reflexoterapie: Nu
 • Abonament la ziare/reviste: Da
 • Activități: O dată pe săptămână
 • Supraveghere video: Da
 • Capelă: Nu
Detalii de contact

Campu Cetatii Str.Principalâ 137/BMureș,547212 0744628078 office@historyresidence.ro http://www.historyresidence.ro

Contact listing owner